ΕΣΠΑ

Οροι και Προϋποθέσεις

O οδηγός
Πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 χρονών. Πρέπει να έχει εμπειρία οδήγησης τουλάχιστον 2 ετών.

Κράτηση, Πληρωμή & Έγγραφα
Zητήσετε να κάνετε κράτηση για το αυτοκίνητο της επιλογής σας και θα λάβετε την επιβεβαίωση μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο. Η πληρωμή για την ενοικίαση θα λάβει χώρα σε μετρητά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Tα έγγραφα που θα χρειαστείτε είναι το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριο ή η ταυτότητά σας.

Καύσιμο
Το καύσιμο που καταναλώνεται κατά την ενοικίαση πληρώνεται από τον πελάτη, ο οποίος υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που αυτό είχε κατά την παραλαβή. Εάν το αυτοκίνητο επιστρέψει με λιγότερο καύσιμο , ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τη διαφορά. Δεν υπάρχει αποζημίωση όταν το αυτοκίνητο επιστρέφεται με περισσότερο καύσιμο. Εάν η επιστροφή πρόκειται να γίνει αργά τη νύχτα: ο πελάτης θα παραλάβει το αυτοκίνητο με την ποσότητα του καυσίμου που χρειάζεται για τον προορισμό του ή με γεμάτο ντεπόζιτο, του οποίου την αξία θα πληρώσει αυθημερόν.

Παράταση Ενοικίασης
Εάν ο πελάτης επιθυμεί να κάνει παράταση στην ενοικίασή του, θα πρέπει να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν.

Αυτοκίνητα & Διαθεσιμότητα
Ιδιαίτερα κατά τις περιόδους περιορισμένης διαθεσιμότητας και εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να σας ενοικιάσουμε τo συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου που έχετε κάνει κράτηση, θα λάβετε ένα παρόμοιο μοντέλο από την ίδια κατηγορία ή ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγoρίας, χωρίς αύξηση στην αρχική προσυμφωνημένη τιμή.

Μακρινά Δρομολόγια
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε ή και να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από την πόλη του Ηρακλείου, θα πληρώσετε επιπλέον μόνο τα έξοδα του καυσίμου , με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Αντικατάσταση, Ακύρωση
Η Inter Hellas δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο με ένα άλλο άνευ βάσιμου λόγου. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση που έχετε κάνει, είναι προτιμότερο να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν. Δεν θα επιβαρυνθείτε με κάποια χρέωση, αλλά θα βοηθήσετε στην άμεση διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου για την επόμενη ενοικίασή του.

Καθυστέρηση στην Επιστροφή
Εάν ο πελάτης παραβεί την προσυμφωνημένη ώρα επιστροφής του αυτοκινήτου χωρίς προειδοποίηση, μέσα στις 2 πρώτες ώρες καθυστέρησης θα προκύπτει χρέωση ανάλογη με το κόστος μισής ημέρας ενοικίασης. Εάν η καθυστέρηση διαρκέσει παραπάνω από 2 ώρες, τότε ο πελάτης θα επιβαρύνεται με το κόστος μιας ολόκληρης ημέρας ενοικίασης.

Σχάρες Οροφής
Οι σχάρες οροφής που παρέχονται δωρεάν είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένους τύπους αυτοκινήτων. Ο πελάτης θα πρέπει εκ των προτέρων να ενημερώσει για το βάρος , μέγεθος κτλ. των επιπλέον αποσκευών που θα τοποθετηθούν στην σχάρα οροφής. Οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στο αυτοκίνητο από την χρήση της σχάρας ή του φορτίου της, αποτελεί εξ ολοκλήρου ευθύνη του πελάτη.

Παιδικά / Βρεφικά Καθίσματα
Αναφέρετε την ηλικία του παιδιού σας, για να λάβετε το σωστό μέγεθος του παιδικού καθίσματος.
Τα μωρουδιακά/παιδικά καθίσματα που παρέχονται δωρεάν τοποθετούνται στο αυτοκίνητο από τον ενοικιαστή, όχι από την εταιρεία.
Η εταιρεία ή οι εκπρόσωποί της δεν θεωρούνται υπεύθυνοι για την οποιαδήποτε λανθασμένη χρήση αυτών των καθισμάτων από τον πελάτη.

GPS -Σύστημα Πλοήγησης
Τo Σύστημα Πλοήγησης ή GPS παρέχεται με επιπλέον χρέωση ανά ημέρα. Οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στο GPS κατά την ενοικίαση, αποτελεί ευθύνη του πελάτη.

Δεύτερος Οδηγός
Ο δεύτερος οδηγός είναι δωρεάν και θα πρέπει επίσης να παρουσιάσει τα έγγραφά του κατά την συμπλήρωση του συμβολαίου. Μόνο μέχρι 2 οδηγοί καλύπτονται εξ ίσου από την ασφάλεια για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, δεδομένου ότι τα στοιχεία και των δύο θα βρίσκονται καταχωρημένα στο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ζημιάς
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς στο αυτοκίνητο, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να μας ενημερώσει τηλεφωνικά απευθείας. Είναι ευθύνη της εταιρείας Inter Hellas να ειδοποιήσει τις αρχές, την ασφαλιστική εταιρεία και την εταιρεία οδικής βοήθειας. Εν τω μεταξύ, ο πελάτης μπορεί να σημειώσει τα στοιχεία του οδηγού και του άλλου αυτοκινήτου εμπλεκόμενου στο ατύχημα. Δεν πρέπει να κάνει υποθέσεις ή δηλώσεις σε κανέναν έως ότου έρθει ο αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής μας εταιρείας.

Πρόστιμα
Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει οποιοδήποτε πρόστιμο προκύψει κατά την διάρκεια της ενοικίασής του. Εφιστούμε την προσοχή στην συχνή παράνομη στάση και στάθμευση, όπως επίσης και στην παραβίαση των ορίων ταχύτητας.

Τακτικοί πελάτες
Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή! Για την επόμενη επίσκεψή σας στην Κρήτη, θα έχετε 5% έκπτωση κατά την Χαμηλή και Μεσαία περίοδο! Ζητήστε το κουπόνι προσφοράς από τον εκπρόσωπό μας κατά την άφιξή σας και ρωτήστε για περαιτέρω πληροφορίες!

Κλειδιά
Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει 100-200 ευρώ ανάλογα με τον τύπο των κλειδιών, για την αντικατάστασή τους.

Ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
Τυχόν ζημιές που προκαλούνται από τους επιβάτες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, δεν καλύπτονται από την ασφάλεια. Η ασφάλιση θα καλύπτει τέτοιες ζημιές μόνο σε περίπτωση ατυχήματος.

Σκασμένο Λάστιχο
Ο πελάτης θα πρέπει να το αντικαταστήσει με την ρεζέρβα και να το επισκευάσει στο πλησιέστερο πρατήριο βενζίνης/ βουλκανιζατέρ. Στο τέλος της ενοικίασης, ο πελάτης θα αποζημιωθεί πλήρως για την επισκευή του λάστιχου, επιδεικνύοντας το απόκομμα της απόδειξης.

Άνεργοι & Πολύτεκνοι
Εάν είσαστε άνεργος ή πολύτεκνος, απλά ενημερώστε μας εκ των προτέρων τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και ζητήστε πληροφορίες. Χωρίς εκπτωτικό κουπόνι, θα λάβετε 5% έκπτωση στην ενοικίασή σας για την Χαμηλή και Μεσαία περίοδο!

Οδήγηση εκτός δρόμου
Η διαδρομή προς Μπάλο είναι εκτός δρόμου και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από καμία ασφάλιση, ούτε το όχημα ούτε οι επιβάτες. Ο μη ασφαλτοστρωμένος δρόμος θα προκαλέσει ζημιές στο αυτοκίνητο που ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ρυμούλκησης. Ως εναλλακτική λύση, σας προτείνουμε να πάρετε το πλοίο από το λιμάνι της Κισσάμου για την παραλία του Μπάλου. Παρομοίως, όλες οι διαδρομές εκτός οδικού δικτύου δεν καλύπτονται από ασφάλεια ή οδική βοήθεια.

No-go car
Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο, η εταιρεία πρέπει να ενημερωθεί αμέσως στον αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης . Ο οδηγός πρέπει να δώσει την ακριβή θέση του αυτοκινήτου, ώστε να μπορέσουμε να καλέσουμε την εταιρεία οδικής βοήθειας και να τους δώσουμε οδηγίες. Ο οδηγός πρέπει να μείνει κοντά στο αυτοκίνητο με τα κλειδιά μέχρι να φτάσει η εταιρεία οδικής βοήθειας και να ελέγξει το αυτοκίνητο. Αν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επιτόπου, η οδική βοήθεια θα πάρει αυτό το αυτοκίνητο και θα το αντικαταστήσουμε με ένα άλλο.

Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης
Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης αυτοκινήτου με δωρεάν παράδοση / παραλαβή του αυτοκινήτου σε ξενοδοχείο ή σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων γύρω από το Ηράκλειο είναι τουλάχιστον 3 ημέρες ενοικίασης. Εάν η τοποθεσία σας βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση των 30 χιλιομέτρων από το Ηράκλειο, ισχύει επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά του αυτοκινήτου, ανάλογα με την απόσταση της θέσης σας από το Ηράκλειο.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


 1. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται
  Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και συμπεριλαμβάνουν:
  1. Πλήρης μικτή ασφαλιστική κάλυψη χωρίς επιπλέον επιβάρυνση απαλλαγή
  2. Απεριόριστα χιλιόμετρα
  3. Φ.Π.Α
  4. Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο παντού στην Κρήτη
  5. Οδικοί χάρτες της Κρήτης και πληροφορίες σχετικά με το δρομολόγιό σας
  6. Παιδικά καθίσματα για κάθε ηλικία, εφόσον ζητηθούν
  7. Σχάρα οροφής, εφόσον ζητηθεί
  8. Δεύτερος οδηγός
  9. Παραλαβή και παράδοση από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο Ηρακλείου ή το ξενοδοχείο παραμονής σας σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από την πόλη του Ηρακλείου
  10. Νυχτερινή παράδοση ή παραλαβή
  11. Παράδοση του αυτοκινήτου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση σε περίπτωση καθυστέρησης της άφιξής σας

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ:

  1. Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου άνω των 30χλμ από την πόλη του Ηρακλείου
  2. GPS - σύστημα πλοήγησης, με επιπλέον χρέωση ανά ημέρα
  3. Καύσιμο που καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της ενοικίασης
  4. Πρόστιμα που μπορεί να προκύψουν για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της ενοικίασης

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
  Η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου είναι μικτή , ΧΩΡΙΣ επιπλέον επιβάρυνση, στα παρακάτω:
  1. C.D.W.:
   Πλήρης κάλυψη για μερική ή ολική ζημία του αυτοκινήτου από εμπλοκή σε ατύχημα
  2. F.D.W.:
   Πλήρης κάλυψη για μερική ή ολική ζημία του αυτοκινήτου άνευ εμπλοκής σε ατύχημα
  3. W.U.G.:
   Λάστιχα, Κάτω μέρος του αυτοκινήτου, Τζάμια & Καθρέφτες
  4. P.A.I.:
   Προσωπική ασφάλεια για τον οδηγό και όλους τους επιβαίνοντες ( νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη )
  5. T.P.I.:
   Ασφάλεια προς τρίτους- κάλυψη για μερική ή ολική ζημία του άλλου αυτοκινήτου εμπλεκόμενου στο ατύχημα
  6. T.W.I.:
   Ασφάλεια κλοπής ( δεν καλύπτει προσωπικά σας αντικείμενα )
  7. F.I.:
   Ασφάλεια πυρός ( δεν καλύπτει προσωπικά σας αντικείμενα )

  Σας παρέχεται πλήρης μικτή ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς ανάγκη για επιπλέον χρήματα από την πιστωτική σας κάρτα ως εγγύηση.

  Πληρώνετε το συνολικό κόστος της ενοικίασης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σε μετρητά.

  Το συμβόλαιο συμπεριλαμβάνει όλους τους προαναφερθέντες τύπους ασφάλισης και αποτελεί την νόμιμη εγγύησή σας.

  Πολιτική ασφαλείας
  Η ασφάλιση που σας παρέχεται δεν θα ισχύει αν:
  1. Ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.
  2. Ο οδηγός παραβιάσει κόκκινο φανάρι.
  3. Ο οδηγός παραβιάσει σήμα STOP.
  4. Ο οδηγός παραβιάσει τον Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.
  5. O πελάτης οδηγεί εκτός ασφάλτου (off-road ).

  Τα Suzuki Jimny είναι οχήματα 4Χ4, ειδικά κατασκευασμένα για οδήγηση εκτός ασφάλτου και συνεπώς εξαιρούνται από αυτόν τον τελευταίο περιορισμό.