ΕΣΠΑ

Καλώς ήλθατε στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, ένας πολύτιμος θησαυρός που σκιάζεται στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπου άκμασαν οι αρχαίοι Μινωίτες. Οι εκπληκτικές καταγάλανες παραλίες, τα απόκρυμνα βουνά, οι συναρπαστικές και πολυσύχναστες πόλεις, τα παραδοσιακά χωριά, το γλυκό κρασί, το ελαιόλαδο και ο ήλιος, συνθέτουν ενα εκπληκτικό μωσαικό που συνθέτει την ποικιλομορφία με διάφορους τρόπους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε την ομορφιά και την φιλοξενία της Κρήτης είναι να την εξερευνήσετε με ένα αυτοκίνητο. Σας παρέχουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τη διαμονή σας πιο άνετη.


Δήμητρα InterHellas Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη
1
Ελέγξτε το e-mail σας

Γράφετε με προσοχή το e-mail σας στην φόρμα επικοινωνίας, γιατί εκεί θα λάβετε απάντηση από την Inter Hellas Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

2
Πρόωρη κράτηση

Ρωτήστε για ενοικίαση αυτοκινήτου σύντομα, έτσι ώστε να βρείτε την μεγαλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα.

3
Οδηγήστε με σεβασμό

Οδηγείτε πάντοτε με σεβασμό στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

4
Ελέγξτε την κατάσταση της πτήσης σας

Σημειώσετε με ακρίβεια τον αριθμό πτήσης και την εκτιμώμενη ώρα άφιξής σας.

5
Χρησιμοποιήστε το κινητό σας

Η χρήση κινητού τηλεφώνου θα σας σώσει από κόπο και χρόνο, σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε στο σημείο συνάντησης κατά την άφιξή σας. Είναι επίσης απαραίτητο να μας καλέσετε απευθείας, εάν συμβεί οτιδήποτε ενώ οδηγείτε.

6
Διαδικασία ακύρωσης

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ακύρωση: είναι προτιμότερο να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να υπάρξουν τα χρονικά περιθώρια για την επόμενη κράτηση του αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει κάποια χρηματική επιβάρυνση για ακύρωση.

7
Δεύτερος οδηγός

Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου παρέχουμε δωρεάν έναν επιπλέον οδηγό και σας συμβουλεύουμε να το εκμεταλλευτείτε: σε περίπτωση που νιώσετε αδιαθεσία στο δρόμο, θα μπορέσει να σας αντικαταστήσει. Για μεγαλύτερη διαύγεια κατά την οδήγηση και για ένα πιο ξεκούραστο ταξίδι, μπορείτε να κάνετε μικρά διαλείμματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

8
Βενζινάδικα

Υπάρχουν πολλά πρατήρια βενζίνης στους δρόμους της Κρήτης, ωστόσο ελάχιστα από αυτά λειτουργούν όλο το 24ωρο.

9
Ρωτήστε μας για Προορισμούς

Η Κρήτη είναι ένα μεγάλο νησί με πολλές επιλογές για ξεκούραση ή διασκέδαση. Ρωτήστε τον εκπρόσωπό μας για τους καλύτερους προορισμούς της!

10
Όχημα στο πλοίο

Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να μετακινήσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός Κρήτης.

11
Όταν απενεργοποιείτε τη μηχανή του αυτοκινήτου

Όταν σβήνετε τη μηχανή του αυτοκινήτου, ελέγχετε πάντα για τυχόν αναμμένα φώτα ή ραδιόφωνο. Όταν απομακρύνεστε από το αυτοκίνητο, κλειδώνετε πάντοτε τις πόρτες και μην αφήνετε μέσα σε αυτό τα προσωπικά σας αντικείμενα. Το GPS είναι καλό να προστατεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο από τις ηλιακές ακτίνες και να συνδέεται για φόρτιση στο αυτοκίνητο αφότου ανάψετε τη μηχανή.

12
Αίτημα τελευταίας στιγμής

Είναι απολύτως σεβαστό ότι για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσατε να ζητήσετε εκ των προτέρων αυτοκίνητο. Ρωτήσετε άμεσα για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο, θα είναι χαρά μας να σας απαντήσουμε ανά πάσα στιγμή!

13
Καθυστέρηση άφιξης

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση που η άφιξή σας έχει καθυστερήσει, γιατί ο εκπρόσωπός μας θα σας περιμένει κανονικά στο σημείο συνάντησης.

14
Επιπλέον έκπτωση

Εάν είσαστε τακτικός πελάτης, άνεργος ή πολύτεκνος, θα έχετε έκπτωση 5% από τις αρχικές μας τιμές κατά την Χαμηλή και Μεσαία περίοδο!

15
Απολαύσετε τη διαμονή σας

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι το μεταφορικό μέσο που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την Κρήτη και να περάσετε όμορφες διακοπές! Χρησιμοποιήστε το με θετική διάθεση!